Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

European Defence Challenge 2021

Studenții Universitatii din Craiova sunt invitați să participe alături de colegi din întreaga Uniune Europeană la programul European Defence Challenge. Sunt așteptați studenții care urmează programe de studii din domenii precum: inteligența artificială, vehicule autonome, baterii, securitate cibernetică, robotică, procesare semnal și imagine etc.

După înregistrarea online, participantilor li se va cere să trimită o lucrare de o pagină, scrisă în limba engleză si avand între 500 și 600 de cuvinte, până cel târziu pe data de 30 ianuarie 2021. In aceasta se va prezenta o analiza cu privire la următorul subiect:

“Which technologies and technology bricks are particularly relevant for Europe’s sovereignty in defence and security?”

Mai multe informatii se pot gasi la adresa https://assets-plus.eu/.

Pentru a va înregistra și a descărca propunerea de șablon: https://assets-plus.eu/challenge/.

Pentru intrebari, organizatorii pot fi contacatati la adresa de e-mail challenge@assets-plus.eu

Clarificari

  • Ambele faze ale conpetitiei constau în redactarea unui document. Studenții care se vor califica in faza a doua, vor urma mai întâi un webinar in cadrul caruia vor primi sugestii de la diferiți vorbitori pentru a-si imbunatati si dezvolta analiza. Apoi vor trebui să trimită o propunere de 10 pagini.
    Este important să se ia în considerare nu numai potentialul unor subiecte (IA, securitate cibernetică, procesare de semnal și imagine, robotică etc.), ci și multe alte aspecte, cum ar fi sustenabilitatea, aspecte economice, politice și sociale etc.
    Scopul competitiei nu este acela de a crea dispozitive noi, ci de a cere studentilor să analizeze o situație din diferite puncte de vedere.



Comments are closed.