Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Burse de studii in Turcia 2021-2022

Agenţia de Credite şi Burse de Studii (A.C.B.S.) vă informează că studenţii români interesaţi de a efectua stagii în Turcia pot depune candidaturile online până la data de 20 februarie 2021, accesând link-ul https://www.turkiyescholarships.gov.tr/.

Totodată, vor depune şi un dosar la A.C.B.S., până la data de 19 februarie 2021, al cărui conţinut se găseşte în Comunicatul de presă afişat pe pagina www.roburse.ro. Partea turcă acoperă costurile de şcolarizare, asigurarea medicală, căminul, seminariile profesionale şi academice suplimentare, biletele de avion, precum şi o alocaţie lunară.

Partea română asigură, pentru bursele cu o durată mai mare de 3 luni, în baza H.G. nr. 1070/2001, transportul internaţional (din Bucureşti până la locul de stagiu şi retur) şi o sumă în valută, ca supliment la bursa oferită de statul primitor, în limita bugetului aprobat.

Precizăm că cele 2 candidaturi sunt corelate, cei care depun dosarul la A.C.B.S. trebuind să facă dovada că au aplicat şi pe site-ul părţii externe.

Pentru informaţii suplimentare, puteti contacta A.C.B.S. la tel. 00213101905 sau pe email-ul burse@roburse.ro.

Comments are closed.