Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

NetRom Software Academy 2015

La început de an universitar, compania NetRom Software lanseză cea de-a IV-a ediție a NetRom Software Academy – unul din cei 4 piloni ai programului educațional organizat de NetRom Software pentru studenți: Code Golf, NetRom {Summer} Camp (Practica), Internship, Software Academy.

Scopul NetRom Sofware Academy este de a oferi studenților posibilitatea să cunoască imaginea de actualitate a procesului de lucru şi domeniului IT, cu ajutorul experienţei acumulate de specialiştii NetRom în cadrul proiectelor software dezvoltate de companie. În cadrul acestei ediții, veți vedea la lucru puterea și viteza de execuție pusă la dispoziție programatorilor de mediile de dezvoltare moderne: development instant.

Editia a IV-a a programului NetRom Software Academy se va derula sub forma a 7 sesiuni saptamanale cu o durata medie de 2 ore, in perioada 26 Octombrie – 11 Decembrie, la sediul NetRom Software din Craiova, Str. Caracal nr. 178.

Oricine este interesat se poate înscrie în perioada 1 – 17 Octombrie 2015, accesând următorul link: www.netromsoftware.ro/academy-registration (www.netromsoftware.ro/academy-registration).

Mai multe informaţii se pot obţine de pe site-ul companiei NetRom www.netromsoftware.ro/academy sau pe e–mail: nsa2015@netrom.ro.

* Nu se percep taxe de înscriere sau de participare.
** Număr de locuri disponibile:15.
*** Programarea sesiunilor se va face de comun acord cu participanţii.


Comments are closed.