Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Deschiderea anului universitar 2015-2016 la Informatica

Festivitatea de deschidere a Anului universitar 2015-2016 pentru studentii specializarii Informatica, de la Universitatea din Craiova a avut loc pe data de 01 Octombrie 2015, la ora 8:30, amfiteatrul 113.

Ca si anul trecut, am avut drept invitati reprezentanti ai mediului IT din Craiova, care au dorit sa le ureze bobocilor succes la invatatura in noul an universitar si sa ii felicite pentru specializarea aleasa, o specializare de succes pentru tinerii care doresc sa aiba un loc de munca bine platit. Acestia le-au comunicat studentilor faptul ca pregatirea de specialitate isi pune bazele la scoala si se desavarseste in cadrul trainingurilor, stagiilor de practica si internship organizate de companiile de profil.

Din partea facultatii au participat reprezentanti ai conducerii, Decan, Prodecan, Director de Departament, precum si cadre didactice implicate in procesul de invatamant. Au fost aproape de studenti reprezentanti ai unor importante companii de software precum Netrom Software, Hella Romania, Caphyon, Star Storage.

Comments are closed.