Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Open4Tech-Caphyon-Ce inseamna sa creezi un produs software comercial in 2015

caphyon-logo

Departamentul de Informatica din cadrul Facultatii de Stiinte impreuna cu compania CAPHYON Ltd, va invita la Open4Tech – Ce inseamna sa creezi un produs software comercial in 2015, prezentare desfasurata in cadrul seriei de evenimente Open4Tech – Open for technology. Sunt invitati sa participe studenti, profesori si oricine este interesat.

  • Loc de desfasurare: Departamentul Informatica, Sala 363;

  • Data: Marti, 20 octombrie 2015, ora 12:00.

Infiintata in 2002 de doi absolventi ai Universitatii din Craiova, Caphyon este focusata exclusiv pe creerea propriilor produse software, promovarea si vanzarea lor. Compania are peste 30,000 de utilizatori în 171 de ţări, aproximativ 50% dintre aceştia aflându-se în Statele Unite, 20% în UK, 10% în Germania, Franţa, Italia.

Unele produse din portofoliul companiei:

  • Advanced Web Ranking – aplicaţie care ajută la măsurarea şi îmbunătăţirea eforturilor de marketing online, de la o poziţionare mai bună în rezultatele din motoarele de căutare şi până la identificarea surselor de venit şi determinarea profitabilităţii investiţiilor.
  • Advanced Installer – produs ce permite companiilor care creează aplicaţii software să la împacheteze şi să le distribuie pe platforma Windows.
  • LeadConverter – o aplicatie web puternica, orientata spre a creste veniturile unui site prin realizarea de oferte personalizate pentru diferite segmente de vizitatori.

Mai multe detalii puteti gasi la adresele:
Caphyon official website
Caphyon Blog


Galerie Foto

Comments are closed.