Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

ZeList

Open4Tech – Star Storage Day 2015

Star Storage Logo

Departamentul de Informatica din cadrul Facultatii de Matematica si Stiinte ale Naturii, Asociatia Societatea pentru Tehnologii Computationale – Society for Computing Technologies impreuna cu Star Storage Craiova, va invita la Open4Tech – Star Storage Day 2015, prezentare desfasurata in cadrul seriei de evenimente Open4Tech – Open for technology. Sunt invitati sa participe studenti, profesori si oricine este interesat.

  • Loc de desfasurare: Departamentul Informatica, Sala 363;

  • Data: Miercuri, 1 aprilie 2015, ora 12:00.

Despre companie:

Star Storage este o companie romaneasca de servicii de tehnologia informatiei, pozitionata ca lider al industriei romanesti, ce deserveste o baza mare de clienti din sectorul privat si public, pe plan national si international, furnizand solutii de stocare, protectie, arhivare si management al informatiilor. Star Storage ofera clientilor un portofoliu complet de solutii si servicii pentru intreg ciclul de viata al documentelor si joaca un rol cheie in procesul de transformare a infrastructurii IT a organizatiilor, catre arhitecturi bazate pe cloud cu un control imbunatatit asupra continutului. In plus fata de acest portofoliu, sunt furnizate mai multe servicii de outsourcing – axate pe achizitia, transformarea si furnizarea de continut, inclusiv servicii de protectie si recuperare a datelor – catre banci, institutii financiare non-bancare, administratii publice, operatorii de telecomunicatii si companii din industrie si utilitati.

  • Detine cel mai sigur si modern Centru de Date din Romania (nivel Tier 3, conform TIA 942 si Uptime Institute)

  • Detine cel mai modern Centru de productie documente din Romania

  • Compania poate procesa mai mult de 1 milion de documente/ zi in cel mai mare Centru de conversie din Europa Centrala si de Est

  • Transparenta – clientii pot testa solutiile inainte de achizitie in propriul Centru de Solutii (Demo Center)

  • Detine cel mai modern Centru de Arhivare Fizica a documentelor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.