Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Open4Tech – Netrom Software Day 2015

Logo NetRom

Departamentul de Informatica din cadrul Facultatii de Matematica si Stiinte ale Naturii, Asociatia Societatea pentru Tehnologii Computationale – Society for Computing Technologies impreuna cu NetRom Software, va invita la Open4Tech – NetRom Software Day, prezentare desfasurata in cadrul seriei de evenimente Open4Tech – Open for technology. Sunt invitati sa participe studenti, profesori si oricine este interesat.



  • Loc de desfasurare: Departamentul de Informatica, Sala 363;

  • Data: Marti, 7 aprilie 2015, ora 12:00.

Încă din anul 1998, compania NetRom Software a fost activă în oraşul universitar Craiova în producerea de software pentru procesele de productie critice la cele mai înalte standarde de calitate. Clienţii companiei sunt furnizori de software şi departamente IT ale societăţilor cotate la bursă în Benelux, Germania şi America. Mii de utilizatori finali mulţumiţi, într-o varietate de domenii, lucrează cu produsele inovatoare ale acestora în fiecare zi. Din anul 2006, compania face parte din top 3 producători de software ce activează pe piaţa olandeză nearshore.

NetRom Software a angajat peste 210 de absolvenţi universitari, arhitecţi, analişti, designeri şi programatori, specialişti în tehnologii, platforme şi metode utilizate pentru dezvoltarea eficientă şi rapidă a unui produs software.

Comments are closed.