Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Program de internship la StarStorage

Star Storage Logo

Esti student/a si vrei sa te dezvolti profesional alaturi de specialisti din domeniul tau de interes? Te invitam sa te implici in proiecte ample in una dintre cele mai de succes companii romanesti, leader in solutii pentru protectia si managementul informatiilor.

Star Storage este locul potrivit pentru tine! Descopera de ce!

  1. Lucrezi cu tehnologii de ultima generatie!

    Stim cat de important este sa ai acces la tehnologii moderne care iti permit sa pui in practica cele mai inovative idei si care sa iti faciliteze cele mai bune conditii de productivitate.

  2. Faci parte dintr-un succes la nivel global!

    Produsele noastre software sunt apreciate la nivel global, fiind utilizate de clienti de top pe patru continente (SUA, Europa, Asia si Africa), iar tu ai oportunitatea de a contribui la acest succes.

  3. Capeti experienta in proiecte de exceptie pentru clienti de top!

    Ne recomanda clienti din industrii diverse, atat din Romania cat si din lumea intreaga. Ai astfel ocazia sa depasesti multiple provocari si astfel sa obti competente reale sa te dezvolti prin participarea la realizarea unor proiecte de exceptie.

  4. Evoluezi profesional beneficiind de experienta acumulata in 14 ani!

    Beneficiezi de cunostintele si experienta ultimilor 14 ani si ai ocazia sa-ti dezvolti abilitatile, avand acces la o baza de cunostinte si la cursuri profesionale pentru certificari de top.

  5. Iti pui amprenta asupra rezultatului, iar valoarea iti este recunoscuta!

    In Star Storage sprijinim ideile si initiativa personala si pretuim rezultatele. Ai astfel ocazia sa vezi cum abilitatile tale se transforma in valoare.

Trimite-ne CV-ul tau la hr-recrutare@star-storage.ro pana pe 30.04.2015 si unul dintre specialistii nostri te va contacta in cel mai scurt timp!


Comments are closed.