Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Cum te definesti ca programator incepator?

Ce inseamna sa fii programator incepator?

Gasirea unui loc de munca ca programator pe o pozitie de incepator este una dintre cele mai dificile provocari cu care se confrunta tinerii absolventi.

Toata lumea este asaltata de informatii unde se arata cat de mult sunt platiti programatorii, ce locuri de munca minunate au ei dar, cu toate astea, incepatorii au mari dificultati sa gaseasca o pozitie pe masura lor.
Deoarece:

  1. Managerii de resurse umane sunt interesati numai de candidatii cu experienta dovedita in lumea reala
  2. Industria IT nu cere numai cunostinte de specialitate ci si abilitati care nu sunt, din pacate, deprinse in facultate.
  3. Cariera de programator „nu are inceput” pentru ca angajatorii doresc persoane cu experienta care sa lucreze inca de la inceput in „prime time” si sa poata sa se adapteze imediat la un nou proiect.

Ce e de facut?

Una dintre solutii este sa lucrezi din timp la propriile proiecte.  Foloseste timpul lucrarii de absolvire pentru creatie personala. Asa vei sti mai tarziu sa te autoevaluezi. Learning by doing nu este numai un slogan… este o realitate.

In capitalism nimeni nu te plateste ca sa inveti… De regula platesti ca sa inveti.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.