Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Cum sa ai succes ca student

Aceasta tema este una de permanent interes pentru toti studentii din lume.

Pentru a avea succes in facultate, trebuie, in principiu, sa-ti schimbi comportamentul din timpul liceului.

Viata din timpul liceului nu te pregateste pentru facultate. Dupa ce atatia ani prezenta la ore a fost obligatorie, poate aparea tentatia de a lipsi de la cursuri: la facultate nimeni nu te obliga sa le frecventezi. Absentele isi vor pune insa amprenta asupra performantelor tale inca de la inceput.

Exista acum posibilitatea de a locui independent de familie (de multe ori la caminul studentesc) si de aceea trebuie sa intelegi ca trebuie sa mentii curata locuinta si poate ca trebuie sa inveti si sa gatesti cat de cat. Locuiesti singur, deci poti pierde noptile mai usor: nu fa asta frecvent pentru ca performantele tale ca student vor scadea vertiginos.

Foloseste un calendar (Google Calendar) pentru a-ti programa timpul si IA-TI NOTITE LA ORE. Tinand cont ca ai de petrecut destui ani in facultate, considera sa-ti cumperi propriul netbook. Trebuie sa fie o masina ieftina. Pentru cele mai multe activitati nu ai nevoie de ultra performanta. Samsung, Asus, Acer sunt foarte bune. Eventual mai adaugi pana la 2Gb RAM. Daca ai nevoie de calcul asta poti sa faci pe computerele scolii.

Comunica cu ceilalti colegi, si chiar cu alti studenti din alte sectii. Socializarea si contactele personale sunt cai foarte importante catre succes.

Participa la activitati extra-universitare, inclusiv petreceri organizate de asociatia studenteasca din care faci parte.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.