Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Google Art Project

Multe publicatii au anuntat deja aparitia Google Art Project. Despre ce este vorba?
Prin intermediul acestei aplicatii Google ofera posibilitatea de a naviga printre lucrarile de arta ale unor muzee ale lumii. Practic tehnologia street-view se aplica acum la incaperile unor dintre muzeele celebre ale lumii. Putem astfel privi lucrari pe care altfel ar fi probabil mai greu sa le admiram.

Prezenta muzeelor in proiect va fi benefica si pentru traficul pe site dar si pentru institutii caci, cu siguranta, vor castiga mai multi vizitatori reali. In FAQ, Google explica in ce fel muzeele pot lua parte la proiect. Sigur si Muzeul de Arta din Craiova ar putea participa, de exemplu cu galeria de arta romaneasca.

Dar ceea ce consider a fi cu adevarat important este ca exista posibilitatea de a-ti crea proproia galerie de arta. Si asta e partea de business, din punctul meu de vedere. Cu Google Art Project, valoarea operei poate fi cuantificata in termeni de vizualizari sau rating-uri.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.