Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Puterea parteneriatului

Incepand cu 4 Aprilie 2011 Larry Page devine CEO la Google. Se incheie 10 de ani de conducere a lui Dr. Erich Schmidt cel care a facut din Google un fenomen social si o afacere mondiala. Schimbarea este comentata de foarte multi.

Evolutia Google de la infiintare (1998) la primul mare CEO (2001) si se cheama puterea parteneriatului. In 2001, Schmidt (45 de ani., la acea data) a fost experienta de business care lipsea inovativilor fondatori Page (27) si Brin (27). Astazi Page (37) preia conducerea. Schimbarea este una foarte complexa si, personal, cred ca nu are legatura cu performanta de conducere ci cu viitorul pe care fiecare partener (Google pe de-o parte si Schmidt pe de alta parte) si-l doreste.

Performanta a venit din puterea parteneriatului. Studentii trebuie sa incheie parteneriate cu profesorii lor. Numai asa vor apare companii capabile de inovatie in IT. Numai asa se pot accesa fonduri europene de pana la 200000 EUR pentru un spin-off.

Te intereseaza un partener?

Iata ce spunea Erich Schmidt in 2007, vorbind despre Web 2.0/3.0:

3 comments to Puterea parteneriatului

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.