Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Cloudflight Coding Contest 2021 @ UCV

Data: 5 Noiembrie 2021, intervalul orar 16:00 – 20:00.

Locatie: online. Inregistrarea participantilor se va realiza la adresa https://register.codingcontest.org/listing/35-2021-11-05.

CONCURSUL

Cloudflight Coding Contest (ex Catalysts Coding Contest) este un concurs internațional de programare organizat de compania Cloudflight.

Participarea este gratuită și deschisă tuturor indiferent de vârstă, educație sau profesie. Se poate participa individual sau în echipe de 2 sau maxim 3 persoane.

Totul (înscrierea, crearea unui cont personal de participant, transmiterea exercitiului) se va desfasura online pe platforma concursului CatCoder.

EXERCITIUL

Exercitiul va consta într-un algoritm organizat pe mai multe nivele ce trebuie rezolvate în ordine crescatoare.

Nu se pot sari nivele, trebuie rezolvat nivelul 1 ca sa poti trece mai departe la 2 si tot asa. Dificultatea creste odata cu avansarea la un nivel superior.

Castiga candidatul / echipa ajunsa la nivelul cel mai ridicat in cel mai scurt timp. Fiecare raspuns gresit va fi penalizat prin adaugare de minute la timpul total. Daca trimiteti si codul sursa dupa rezolvarea unui nivel, vi se scade din timpul total de rezolvare.

Exemple de subiecte din anii trecuti se pot gasi tot pe CatCoder.

REZULTATELE FINALE

Rezultatele pe baza carora va avea loc premierea vor fi accesibile imediat dupa finalul concursului pe Hall of Fame.

Castigatorii din cadrul fiecarei locatii vor fi contactati individual de catre organizatori prin e-mailul cu care s-au inscris si li se va comunica cum vor intra in posesia premiilor.

Editii anterioare

  1. Octombrie 2017
  2. Aprilie 2018
  3. Noiembrie 2018
  4. Martie 2019
  5. Noiembrie 2019
  6. Aprilie 2020
  7. Octombrie 2020

Comments are closed.