Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Concurs de programare Catalysts Coding @ UCV

Compania Catalysts adresează o invitaţie călduroasă studenţilor Universităţii din Craiova (în mod particular, celor de la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, precum şi celor de la Facultatea de Ştiinţe) să participe în data de 20 octombrie 2017, ora 15:00, la concursul Catalysts Coding Contest.

  1. Întregul concurs (de la înscriere până la procesarea rezultatelor) se va desfăşura online pe platforma web CatCoder.

  2. Studenţii Universităţii din Craiova vor avea la dispoziţie în ziua concursului câte două săli de laborator, în fiecare locaţie de concurs (două săli în cadrul Facultăţii A.C.E. şi două săli la Facultatea de Ştiinţe). Recomandăm ca fiecare student înscris să participe în locaţia facultăţii de care aparţine.

  3. Vor fi oferite premii pentru primii 25% clasaţi.

  4. La concurs se poate participa individual sau în echipe de maxim 3 persoane. Participanţii individuali şi echipele au statut egal şi concurează pentru aceleaşi premii. Dacă pe primul loc se clasează o echipă de trei persoane, echipa respectivă primeşte un singur premiu şi un singur trofeu ca şi când ar fi o singură persoană. În schimb, medaliile, diplomele şi pachetele promoţionale se vor oferi individual fiecărui participant.

  5. Nu există limite de vârstă sau alte criterii de selecţie pentru participanţi. Problemele de la ediţiile anterioare, pe baza cărora se poate exersa pentru concurs se găsesc tot pe platforma de concurs CatCoder.

  6. În general, participanţilor li se va cere să vină cu propriile laptopuri. Echipele au voie să lucreze doar la un singur laptop/desktop.

  7. Exerciţiul concursului va fi un algoritm organizat pe 7 nivele cu dificultate crescătoare. Toată lumea începe la nivelul 1 şi trebuie să rezolve fiecare nivel în parte pentru a putea avansa la următorul nivel. Persoana/echipa care rezolvă cele mai multe nivele în 4 ore de concurs este declarată căştigătoare.

Comments are closed.