Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Conferinta GDG DevFest Craiova, 16 noiembrie 2019

GDG DevFest este una din cele mai mari conferinţe pe teme de programare organizată de comunităţile locale de programatori pasionaţi de tehnologii, conferinţă ce are suport din partea companiei Google, precum şi a companiilor locale de IT.

Anul acesta va avea loc prima ediţie a GDG DevFest Craiova. În cadrul conferinţei vin ca speakeri atât programatori din cadrul companiei Google sau persoane certificate ca Google Developer Expert, cât şi programatori cu o expertiză recunoscută la nivel naţional sau internaţional din ţări precum Macedonia, Franţa sau Polonia. Principalele subiecte abordate vor fi din următoarele domenii: Web Development, Mobile Development (Android), Artificial Intelligence, Machine Learning și Cloud & Data Engineering.

Detalii despre speakeri puteţi citi la adresa: https://devfest.gdgcraiova.dev/speakers/, iar agenda evenimentului o găsiţi la urmatoarea adresa: https://devfest.gdgcraiova.dev/schedule/.

GDG DevFest Craiova va avea loc pe data de 16 noiembrie 2019, la Hotel Prestige Boutique, str. Matei Basarab nr.15, vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană Sfântul Dumitru.

Comments are closed.