Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Open4Tech – NetRom Software Day, Autumn 2019

Miercuri, 16 Octombrie 2019, in cadrul Open4Tech – Open for Technology, vom avea plăcerea să avem alaturi de noi compania NetRom Software. Vrei sa afli mai multe despre programele NetRom Software pentru studenti, sau despre Academiile IT si QA din aceasta toamna!?

Te asteptam in sala 363 incepand cu orele 14:00.

NetRom Software SRL este o companie olandeză de software, ce încă din 1998, în Craiova, dezvoltă aplicaţii software personalizate atât pentru ISV (Independent Software Vendors), cât şi pentru End-Useri, cărora le oferă suport și consultanţă, dezvoltare şi menţinere a produsului.

Mii de utilizatori finali mulţumiţi, într-o varietate de domenii, lucrează cu produsele noastre inovatoare în fiecare zi, iar acest lucru ne clasează în Top 3 firme de nearshore din Olanda.

Clienţii NetRom Software SRL din zona Benelux, Germania, Canada sau SUA, sunt actori importanţi în domeniile în care activează, dând posibilitatea de a lucra în domenii funcţionale diferite, pe proiecte ce folosesc tehnologii diferite, cu metodologii de lucru diferite şi cu interlocutori diferiţi. Domeniile pentru care realizăm soft sunt soluțiile mobile, financiar, transport și logistică, IT, sănătate, turism, educație, telecomunicații și multe altele.

Compania are o echipă tânără, cu o medie de vârstă de 29 de ani, stabilă, formată din peste 340 de experți: arhitecţi, analişti, designeri şi programatori.

Din dorința de a facilita interacțiunea studenților cu mediul de lucru profesional din domeniul IT, NetRom Software a dezvoltat o serie de programe educaționale organizate anual pentru studenți: programe de Practică și Internship, burse, concursuri de programare – NetRom Code Golf și Academia NetRom Software.

Contact:

NetRom Software
Str. Caracal, Nr. 178, Craiova
Tel.: +40 251 437 738
salut@netrom.ro
www.netromsoftware.ro
www.facebook.com/NetRomSoftware

Pentru mai multe detalii, te așteptăm pe 16 Octombrie, la ora 14:00, în Sala 363.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.