Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

NASA SpaceAppsChallenge Hackathon Craiova 2019

În perioada 18-20 Octombrie 2019, Muzeul Olteniei va găzdui a doua ediție a hackaton-ului „Space Apps Challenge“, organizat la Craiova, sub patronajul NASA. Hackaton-ul este un program de incubare de idei și soluții dezvoltate de NASA, durează 48 de ore și este derulat în fiecare an în toată lumea, în peste 200 de orașe de pe mapamond.

Vineri, 18 Octombrie, între orele 18:30 – 20:30, la sediul Secţiei de Ştiinţele Naturii din cadrul Muzeului Olteniei (str. Popa Şapcă nr. 8), se va desfășura “Pre-hack NASA hackathon”, adică evenimentul de lansare în care vor fi prezentate temele, provocările, mentorii, juriul şi întregul concept al evenimentului, iar participanții au șansa să se cunoască, să formeze echipe și să aleagă temele pe care vor lucra începând cu a doua zi.

Înscrierea se realizează pe pagina dedicată evenimentului – https://2019.spaceappschallenge.org/locations/craiova/, cat și la recepția din dimineața primei zile de hackathon.

Companiile CHENIST Cybersecurity, Caphyon, Syncro Soft si Star Storage sunt incantate sa sustina acest hackathon in calitate de sponsori!

Pentru detalii suplimentare, contacteaza:
Alin Mechenici – Organizator NASA #SpaceAppsChallenge
Alin @ Mechenici.com / 2019.spaceappschallenge.org/locations/craiova 0740303764
https://appschallenge.space/blog/space-apps-2019/

NASA SpaceAppsChallenge Hackathon Craiova 2019

Comments are closed.