Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

NetRom Software Academy 2018

Odată cu începerea noului an universitar, compania NetRom Software lansează NetRom Software Academy, ediția a VII-a, unul din cele 4 programe educaționale complementare special concepute pentru studenți.

De ce Software Academy@NetRom?

Pentru că este locul în care îți vei completa cunoștințele teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aflând de la specialiştii NetRom tot ce este nou în materie de tehnologii.

Pentru că îți vei forma o imagine asupra procesului de lucru şi domeniului IT, dar mai ales pentru că vei interacționa cu o companie profesionistă ce activează în domeniul IT din Craiova.

Webify, ediția de anul acesta, își propune să facă o trecere în revistă a celor mai populare și de actualitate tehnologii folosite în dezvoltarea aplicațiilor web. Dacă Node.js, Angular sau React îți sună familiar, sau dacă doar ești curios să le descoperi, vei avea posibilitatea aceasta în cele 8 sesiuni interactive ale academiei noastre.

Cum te poți înscrie?

Editia a VII-a a programului NetRom Software Academy se va derula sub forma a 8 sesiuni săptămânale, cu o durata medie de 2 ore, în perioada 22 Octombrie – 14 Decembrie 2018, la sediul NetRom Software din Craiova, Str. Caracal, Nr. 178.

Oricine este interesat se poate înscrie în perioada 1 – 14 Octombrie 2018, accesând următorul link: www.netromsoftware.ro/academy-registration.

Mai multe informaţii se pot obţine de pe site-ul companiei NetRom www.netromsoftware.ro/academy sau pe e–mail: nsa2018@netrom.ro.

* Compania își rezervă dreptul de a selecta candidații prin intermediul unei probe suplimentare.
** Programarea sesiunilor se va face de comun acord cu participanţii.


NetRom Software Academy 2018

Comments are closed.