Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

NASA SpaceAppsChallenge Hackathon Craiova 2018

Space Apps Challenge este un program de incubare de idei si solutii dezvoltat de NASA si are loc pe fiecare an in toata lumea. In Romania a ajuns la a 3-a editie (Cluj, Bucuresti, Timisoara si Iasi) iar anul acesta, Alin Mechenici, organizatorul #SpaceAppsChallenge Suedia aduce evenimentul in Craiova pentru prima data.

Tema pentru aceasta editie este “Pamantul si Spatiul!”. Pentru a participa nu trebuie sa fii neaparat programator, om de stiinta sau inginer. Daca ai o pasiune pentru Spatiu si doresti sa rezolvi probleme si aici pe Pamant, atunci poti face o echipa impreuna cu persoane tehnice din companiile locale, profesori, antreprenori, manageri de proiect, studenti dar si designeri, artisti sau mai stii ce profesii interesante care pot sa te ajute sa rezolvi problemele date de NASA.

Pe timpul evenimentului vei avea parte de sustinerea mentorilor iar duminica echipa ta va fi evaluata de o echipa formata din antreprenori din industria IT-ului craiovean.

Vineri, 19 Octombrie 2018, orele 18:30 se va desfasura “Pre-hack NASA hackathon”, un eveniment de 2 ore in care vor fi prezentate temele, task-urile, mentorii si intregul concept. Locatia: Muzeul Olteniei, Sectia Stiintele Naturii.

Hackathonul va are loc in data de 20 – 21 Octombrie la Muzeul Olteniei (vis-a-vis de Madona Dudu, cladirea administrativa), incepand cu orele 9:30. Participarea este gratuita si se face doar pe baza de inregistrare pe pagina dedicata (aici). Detalii suplimentare pot fi gasite si website-ul local: space.appschallenge.ro. Numarul de locuri este limitat si prioritate au primii inscrisi.

Incarca-te cu entuziasm, suna-ti prietenii, inscrie-te, vino si fa parte din cel mai mare hackathon de pe glob. Vei avea toata cafeua de care ai nevoie, mancare si premii pentru echipele castigatoare. Nu uita sa iti aduci laptopul.” – Alin

Companiile Caphyon si Syncro Soft sunt incantate sa sustina acest hackathon in calitate de sponsori!

Pentru detalii suplimentare, contacteaza:
Alin Mechenici – Organizator NASA #SpaceAppsChallenge
Alin @ Mechenici.com / space.appschallenge.ro/
2018.spaceappschallenge.org/locations/craiova 0740303764

NASA SpaceAppsChallenge Hackathon Craiova 2018

Comments are closed.