Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Amazon TechO(n) Challenge – 2017

Amazon Techon Challenge

Amazon organizeaza in Romania a cincea editie a concursului de informatica Amazon TechO(n) Challenge, adresat pasionatilor de programare, atat din industrie, cat si din mediul academic.

Cei care sunt pasionati de rezolvarea unor probleme informatice complexe, sunt invitati sa se inscrie si sa participe la aceasta competitie. Premiile puse in joc sunt substantiale: locul I – 10.000 RON, locul II – 5.000 RON, locul III – 2.500 RON. Deoarece competitia are loc online, nu trebuie sa va deplasati catre o anumita locatie; este important sa aveti acces la internet pe durata derularii concursului, in perioada 8-15 decembrie 2017.

Inscrierea este gratuita si accesibila tuturor rezidentilor romani pe site-ul competitiei Amazon TechO(n) Challenge. Regulamentul pentru editia 2017 poate fi consultat la aceasta adresa.

Cu peste 100.000 de angajati in intreaga lume, compania Amazon este lider la nivel global in comertul on-line, fiind recunoscuta ca unul dintre pionierii industriei de cloud computing. In Romania, Amazon este prezent inca din 2005, cand in Iasi s-a deschis un Centru de Dezvoltare al companiei ce astazi numara peste 700 de angajati.

Comments are closed.