Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Rezultat de exceptie al studentilor de la Informatica

NetRom CodeGolf 2015

In perioada 06.04.2015 – 12.05.2015 a avut loc cea de-a treia ediție a Concursului studențesc de programare NetRom Code Golf. Concursul este sustinut de catre compania romano-olandeza Netrom Software. La concurs s-au inscris 80 de studenti dintre care 48 si-au trimis solutiile in timp util la problemele propuse.

Concursul își propune să stimuleze creativitatea, sub convingerea că o combinație între originalitate, creativitate și gândirea algoritmică, este atuul cheie pentru rezolvarea problemelor propuse. Asemeni unui joc de golf, concurenții trebuie să implementeze soluțiile problemelor folosind un număr cât mai mic de caractere.

Castigatorul concursului Code Golf 2015 este Nicolae Telechi, student in anul al III-la la specializarea Informatica la Universitatea din Craiova. Acest rezultat demonstreaza, inca o data, faptul ca pregatirea oferita studentilor specializarii Informatica este una de exceptie, ce continua traditia inceputa acum 40 de ani cand au fost puse bazele specializarii Informatica la Universitatea din Craiova.

Configuratia podiumului este urmatoarea:

  • Premiul I: Telechi Nicolae
  • Premiul II: Vladutu Georgian Alexandru
  • Premiul III: Nunca Sorin

Mai multe detalii despre concurs si despre rezultatele obtinute de concurenti se pot gasi pe pagina concursului.

Felicitam toti participantii pentru solutiile ingenioase trimise si in special pe marele castigator!

Comments are closed.