Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Romania, one of Europe’s hottest #tech start-up scenes

România ar putea deveni capitala mondială a afacerilor din IT deoarece are cel mai mare număr de angajaţi în domeniul tehnologiei pe cap de locuitor, cu aproape 64.000 de specialişti angrenaţi în domeniul IT. Printre cele mai recente succese se numără Avangate şi uberVU, scrie revista Forbes.

Aceşti factori, combinaţi cu un regim de impozitare de invidiat, la nivelul de 0% pentru angajaţii din IT, au ajutat la crearea uneia dintre cele mai fierbinţi scene în privinţa afacerilor din domeniul IT europene: România.

Viitorul se arată luminos pentru start-up-urile din România. Numărul de persoane implicate în dezvoltarea de start-up-uri este în creştere în fiecare an, tot mai mulţi copii fiind interesaţi de acest lucru, iar aceasta va conduce la apariţia mai multor poveşti de succes. Este posibil ca o iniţiativă să aibă succes fără investiţii mari, dar acest lucru se obţine numai prin muncă asiduă. Cel mai important este de a construi şi scala echipa potrivită pentru implemnetarea proiectului.

De exemplu, Renderstreet.com şi Moqups.com fac progrese pe pieţele occidentale, în timp ce un alt produs de urmărit este VisionBot, o maşină robotizată, proiectată pentru amplasarea la un preţ de cost redus a dispozitivelor de tip SMD (surface-mount devices) pe plăci de circuite integrate (printed circuit boards – PCBs).

Articolul complet: Now Romania Sets Its Sights On Becoming Tech Startup Capital Of Europe

Comments are closed.