Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

NetRom Software Academy

NetRom Software

La început de an universitar, se lansează NetRom Software Academy – o experienţă de dezvoltare profesională oferită de compania NetRom Software, o companie cu tradiţie în peisajul companiilor ce activează în domeniul IT din Craiova, tuturor studenţilor şi absolvenţilor pasionaţi de tehnologie.

Scopul acestei iniţiative este acela ca experienţa acumulată de specialiştii NetRom în cadrul proiectelor software dezvoltate de companie să fie valorificată la maxim pentru a completa cunoştinţele teoretice dobândite de studenţi în timpul orelor de curs, dar şi pentru a oferi o imagine de actualitate asupra procesului de lucru şi domeniului IT.

Programul se va derula sub forma a 8 şedinţe săptămânale cu o durată medie de 2 ore, în perioada 21 Octombrie – 15 Decembrie, la sediul NetRom din Craiova, Str. Caracal, nr. 178. Programarea sesiunilor se va face de comun acord cu participanţii.

Mai multe informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0251 437738 sau pe e–mail: academy AT netrom DOT ro.

Orice student interesat se poate înscrie în perioada 1 – 12 Octombrie 2013, accesând următorul link: www.netrom.ro/academy.

Comments are closed.