Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Topul salariilor in 2012: Cel mai bine s-a castigat in IT si telecomunicatii

Cresterea reala a salariilor din mediul privat este infima in acest an, tinand cont de inflatie, a declarat miercuri Horatiu Cocheci, consultant sef in cadrul PwC Romania la prezentarea studiului anual privind salariile si beneficiile PayWell Romania 2012. 169 de firme cu peste 140.000 de angajati au raportat o crestere nominala a salariilor cu 5,1% in ultimele 12 luni, insa tinand cont de noua prognoza de inflatie anuntata miercuri de BNR, inseamna o crestere reala infima, a spus acesta.

Topul salariilor in 2012: In IT si telecomunicatii s-a castigat cel mai bine

Pe sectoare de activitate, cel mai bun nivel salarial a fost raportat in IT si telecomunicatii – un salariu mediu brut lunar de 5.631 de lei. Pe locul secund s-a situat sectorul servicii financiare, unde salariul mediu brut lunar a fost de 5.387 lei. Pe locul trei in top s-a aflat sectorul ‘servicii externalizate si centre de servicii’ – unde salariul mediu brut lunar a fost de 4.285 lei.

Cel mai mic salariu mediu brut lunar a fost raportat in sectorul ‘bunuri de larg consum, distributie si retail’, respectiv un venit salarial de 2065 lei.

Mai multe lucruri puteti afla aici.

Comments are closed.