Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Angajatii sunt stimulati sa-si puna in practica ideile noi, chiar daca exista riscuri

Facebook are, fata de Google si alte companii, o atitudine mai deschisa, mai iertatoare fata de initiativele angajatilor, iar cand acestia au idei interesante sunt incurajati sa le puna in practica, in ciuda faptului ca exista diverse riscuri, a spus intr-un interviu pentru HotNews, Andrei Alexandrescu, cercetator roman la Facebook.

Andrei Alexandrescu s-a nascut in 1969, a facut Facultatea de Electronica la Bucuresti, iar din 1998 traieste in SUA. Intre 2001 si 2009 a facut doctoratul la Washington, din 2009 lucreaza ca cercetator la Facebook.

Andrei Alexandrescu:

Sunt o gramada de gratuitati care sunt standard in companiile din Silicon Valley la firmele care cauta talente fiindca e bataie mare pe ingineri software. Pur si simplu nu-s destui pentru cat de multe lucruri interesante sunt de facut si este o competitie intre Google si Facebook si multe alte firme. Asta pentru ca daca vrei muncitori constructori de exemplu, cei mai buni nu pot fi de 100 de ori mai buni decat cei mediocri, insa cand e vorba de programatori, unul foarte bun poate fi de 100 de ori sau de oricate ori mai bun decat unul mediocru fiindca poate sa vina cu o chestie cu care nimeni nu mai poate sa vina. Contrastul este atat de mare incat toata lumea il vrea pe cel care este de 100 de ori mai bun decat oricine altcineva.

Mai multe puteti sa cititi aici.

Comments are closed.