Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

O firmă britanică angajează 1.000 de oameni în Bucureşti

Compania britanică Endava, specializată în aplicaţii IT pentru sectorul financiar, telecomunicaţii şi media, intenţionează să angajeze circa 1.000 de persoane în următorii 3 ani în Bucureşti.

Compania IT îşi va muta luni primii 100 de angajaţi din Bucureşti în cel mai nou sediu de birouri din Capitală, în AFI Park1, proiect imobiliar dezvoltat de AFI Europe, plasat chiar lângă centrul comercial AFI Palace Cotroceni.

Până la sfârşitul anului, britanicii intenţionează să ajungă la 150 de angajaţi în cele două etaje închiriate în AFI Park1, iar targetul până în iulie 2013 este de 260 de angajaţi în sediul din Bucureşti.

Compania activează de mai mulţi ani pe piaţa românească, având birouri în Cluj-Napoca şi Iaşi. Pentru Bucureşti, britanicii vor să dezvolte aplicaţii soft pentru domeniul financiar, în timp ce IT-iştii din celelalte două oraşe sunt specializaţi pe aplicaţii dedicate telecomunicaţiilor şi media.

Endava este interesată în primul rând de specialişti IT, dezvoltatori Java şi .Net, testeri software, project manageri, business analişti, dar va face angajări şi în domenii de activitate suport.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Comments are closed.