Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Nu mai gresiti cand vreti fonduri europene!

Intr-un articol precedent sugeram doritorilor, fara sa argumentez prea mult, sa aplice la fondurile europene gestionate direct de Comisia Europeana. Astazi citind in Gazeta de Sud am fost fericit sa-mi confirm argumentele nescrise.Ziarul publica din surse autorizate (banuiesc) „cele mai des întâlnite motive pentru care aplicanţii pierd finanţări europene importante.”

Socul pe care il am este ca printre motivele invocate sunt o multime de natura administrativa cum ar fi lipsa actelor sau editarea nestandard a documentelor. Ma gandesc ca astfel de erori pot fi foarte usor reparabile cu ajutorul imediat si eficient al personalului ADR care suna la telefon ( email, fax) la solicitant si il roaga frumos sa completeze dosarul cu documentele lipsa sau sa reformateze documentele conform standardelor cerute. Uneori  cand „valoarea totală a proiectului depăşeşte valoarea maximă admisă pe domeniul de intervenţie respectiv” (ador terminologia asta) il suna pe solicitant si il ajuta sa refaca documentul.

PS. Orice asemanare cu realitatea este exclusa cu desavarsire.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.