Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Africa ! Africa !

Makerere University (fondata in 1922) este cea mai mare institutie de invatamant superior din Uganda. In 1963 a devenit University of East Africa, ofering cursuri similare cu University of London.  A devenit complet independenta in 1970 cand conglomeratul University of East Africa s-a impartit in 3 universitati: University of Nairobi (Kenya), University of Dar es Salaam (Tanzania) si Makerere University. Astazi,  Makerere University are 22 facultati, in care invata circa 35000 de studenti (circa 3000 la master).

Site-uri

 

Parca nu e numai safari… Toate au si sisteme de e-learning si programe internationale.

Viata de student nu e tocmai foarte usoara pentru ca accesul la educatie este platit, taxele sunt mari si de regula, studentii trebuie sa ia imprumuturi pentru a le putea plati.

Nici profesorii nu o duc stralucit. In septembrie 2011 au fost proteste si universitatea a fost inchisa.

Uganda are 34,5 milioane locuitori din care jumatate SUB 14 ANI! Este a doua tara in lume ca natalitate si are un PIB de 1300 USD/locuitor.
De exemplu, taxa de scolarizare la tehnologie este de 1155000 Ugandese Shilling (UGX) adica aproape 300 EUR. Dobanda medie la banca este 20%.

Salariile in IT se invart in jurul a 10000 USD/an.

Romania are un PIB de 11600 USD/locuitor (cifre aproximative in 2010).


Vezi si AfriGadget

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.