Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Gluma zilei

Ziarul Adevarul are un articol „Părinţii vor scoate bani din buzunar pentru copiii care accesează site-uri pornografice”.
De ce e gluma zilei?

Pentru ca a fost votata „Introducerea unei taxe suplimentare pentru accesarea acestora şi care să figureze pe factura de internet „

mai mult

„Am observat că minorii au o mare dexteritate în a sparge codurile şi în a intra în aşa-zisele site-uri protejate şi am propus, şi Ministerul ia în calcul, includerea unei taxări suplimentare pentru accesul pe grila de programe a unei reţele, taxă care să fie adăugată automat abonamentului la cablu, în aşa fel încât părinţii, în momentul în care primesc factura, să îşi poată da seama că, fără acordul lor, minorii au avut acces la materiale”

Adica:

  • furnizorul meu de Internet imi monitorizeaza site-urile pe care navighez
  • mi se majoreaza abonamentul de cablu cu taxa suplimentara, si mai trebuie sa platesc si pentru accesul la site…

Mai bine se facea un proiect european in relatie cu Safer Internet Programme. Propunerea actuala pune in spatele familiei problema si in loc sa o rezolve, o taxeaza.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.