Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Stagii la companii de software din Craiova

Facultatea de Matematică şi Informatică vă oferă şansa de a participa la stagii de practică la companii producătoare de software din Craiova. Stagiul de practică se va desfăşura pe o perioadă de minim 2 săptămâni. Pe parcursul acesteia vă veţi prezenta la sediul companiei unde veţi îndeplini o serie de sarcini sub supravegherea unui tutore.

Stagiul de practică are dublu rol: pe de o parte, veţi câştiga experienţă în ceea ce priveşte lucrul în cadrul unei companii de software (îl veţi putea trece ca experienţă în CV-ul dumneavoastră), pe de altă parte compania poate să aprecieze calităţile dumeavoastră şi, la final, vă poate propune angajarea în cadrul acesteia. De asemenea, puteţi să lucraţi pentru proiectul de la lucrarea de licenţă/dizertaţie, cu acordul tutorelui din cadrul companiei.

Stagiile de practică nu sunt platite.

Deoarece companiile oferă un număr limitat de locuri, selecţia studenţilor se va face pe baza CV-urilor şi a recomandărilor cadrelor didactice din cadrul facultăţii.

CV-ul ar trebui să cuprindă informaţii despre activitatea anterioară, şi nu despre ceea ce doreşti să înveţi/faci în viitorul apropiat (de preferat in format Europass). El ar trebui să cuprindă:

  • Experienţa anterioară – proiecte la care ai lucrat, singur sau ca parte dintr-o echipă;
  • Studiile efectuate si notele obtinute (inclusiv un extras de pe Evidenta Studentilor cu situatia scolară până la momentul curent);
  • Limbi străine vorbite;
  • Competiţii câştigate, premii;
  • O enumerare a limbajelor de programare, sistemelor de operare şi tehnologiilor utilizate anterior.

Studentii interesati vor trimite documentele mentionate la adresa urmatoare: practica at inf dot ucv dot ro

Comments are closed.