Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Google Summer Code 2011…

Ce este Google Summer Code? Cine poate participa? Ce cunostinte trebuie sa ai?
sau

Cum sa faci bani ca student informatician.

Google Summer Code 2011

Google Summer Code (GSoc) este o competitie deschisa. Recent s-a lansat anuntul pentru anul 2011. Nu este un concurs de programare. Este ca o tabara de creatie. In rezumat (detalii pe site):

Daca o institutie eligibila (universitatile sunt primele institutii eligibile) este interesata de un anume proiect sau are mai multe proiecte pe care vrea sa le realizeze, atunci se intampla urmatoarele:

  1. Institutia (prin intermediul unui unic administrator, de regula un cadru didactic) aplica cu o propunere pentru a deveni organizator in cadrul Gsoc.  Propunerea cuprinde, de regula, mai multe proiecte (Perioada: February 28:19:00 UTC – March 11: 23:00 UTC)
  2. Daca este acceptata atunci proiectele devin publice si institutia alege mentori pentru acestea.  Mentor poate fi o persoana din institutie sau din afara ei. Google nu intervine in acest proces
  3. Studentii care vor sa participe la realizarea unui proiect trimit o aplicatie. Un student poate participa doar la 1 proiect si numai individual. Un student poate participa la oricare dintre proiectele listate (Proposal Example 1Proposal Example 2)(Perioada: March 28: 19:00 UTC – April 8: 19:00 UTC)
  4. Organizatiile verifica si clasifica propunerile studentilor (April 8 – April 22: 07:00 UTC)
  5. Aplicatiile acceptate sunt publicate pe site-ul organizatorilor si pe cel al Google Summer of Code 2011

Ce urmeaza mai departe puteti citi pe site-ul competitiei. In plus mai trebuie spus ca Google plateste un grant pe 5500 USD pentru fiecare student acceptat din care 5000 USD primeste studentul iar 500 USD institutia.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.