Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Cate limbaje de programare stii?

Wikipedia mentine  mai multe liste cu limbajele de programare cunoscute. Privind la  lista alfabetica sau lista dupa categorii de utilizare constatam ca exista un numar foarte mare de limbaje de programare: unele dintre ele sunt deja istorie (au iesit din uz) iar altele sunt in prima linie a programarii moderne. Si atunci apare intrebarea: Ce limbaj de programare ar trebui sa invat?

Un raspuns la intrebarea asta este probabil dat de urmatoarea observatie:

Vei deveni un bun programator, numai atunci cand ai programat mult. Cei mai multi studenti nu programeaza nimic mai mult decat ceea ce li se cere in laboratoare si de aceea nu devin buni programatori.
Ca un simplu test incercati sa rezolvati (in limbajul preferat) problemele proiectului Euler sau implementati o aplicatie Web pentru un client.

Apropo, de aproape un an, creatorul Java, James Gosling, a parasit Oracle (probabil ca stiti ca SUN Microsystems a fost cumparata de Oracle) si si-a facut blog.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.