Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

NetRom Code Golf 2023

👋NetRom Code Golf este un concurs de programare ce își propune să stimuleze gândirea creativă în rândul tinerilor concurenți ce au de implementat soluțiile a 2 probleme, folosind limbajul C++.

🚀 Încurajăm participarea tuturor și vă invităm să vizitați pagina dedicată concursului: https://codegolf.netromsoftware.ro, unde se regăsesc toate detaliile necesare, precum și linkul către pagina de înscriere începând cu 20 Aprilie.

Runda de calificare va fi deschisă în perioada 1 – 14 Mai, iar finala se va desfășura fizic, la sediile companiei din Craiova și Timișoara, pe 20 Mai.

🔓 Până atunci, vă puteți familiariza cu platforma și vă puteți “antrena” cu problemele ediției anterioare: https://codegolf.netromsoftware.ro/contest/2.

Participarea în runda de calificare este interactivă, 100% online, având posibilitatea de a vă valida soluțiile în timp real, pe platforma dedicată evenimentului.

📯 Totodată, veți avea ocazia să interacționați cu organizatorii pe tot parcursul concursului, aceștia răspunzându-vă intrebărilor voastre, pe canalul Discord dedicat, #4Students: https://discord.gg/EShsC3eNRk.



Comments are closed.