Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Oferta burse IT in Republica Coreea 2022-2023

Agenția de Credite și Burse de Studii vă aduce la cunoștință oferta de burse pentru anul universitar 2022/2023, acordate în baza ofertei Korea Advanced Institute of Techology (KAIST) din Daejon:

  • programe de masterat (2 ani) sau doctorat (3 ani) la KAIST.

KAIST Global IT Techology Program este sponsorizat de Ministerul Științei și Tehnologiei din Republica Coreea și African Development Bank și se adresează celor care lucrează în domeniul IT.

Concursul național pentru acordarea burselor se desfășoară conform Regulamentului de organizare și desfășurare a concursurilor naționale pentru acordarea burselor de studii/cercetare/specializare/cursuri de vară în străinătate, oferite în baza documentelor de colaborare bilaterală sau în mod unilateral de alte state, aprobat prin O.M.E.N. nr. 5408/2017 și Regulamentului privind organizarea și funcționarea Agenției de Credite și Burse de Studii, aprobat prin O.M.E.N. nr. 5568/2016.

Informații suplimentare privind această ofertă găsiți la pagina Burse / Acord bilateral si la pagina Concurs COREEA 2022-2023 KAIST.

Comments are closed.