Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Concurs international studentesc „Capture The Flag” 2021 @USV

În perioada 18-19 noiembrie 2021, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, împreună cu partenerii săi, organizează cea de-a șasea ediţie a concursului studenţesc în domeniul securităţii informatice, CTF-USV 2021.

Competiţia este organizată într-un format de tip CTF (Capture The Flag) şi are în vedere dezvoltarea de soluţii de penetrare a unor bariere de securitate într-un mediu de comunicaţie delimitat, în scopul descoperirii unor breşe electronice şi identificării soluţiilor şi metodelor optime de protejare a informaţiei împotriva accesului neautorizat.

Obiectivul principal constă în stimularea interesului studenţilor pentru problematica securităţii cibernetice şi evaluarea potenţialului acestora, ca viitori specialişti, de a face faţă provocărilor de securitate informaţională.

Ediția din acest an este organizată on-line. La concurs pot participa echipe alcătuite din cel mult 4 studenţi, coordonaţi de un cadru didactic. Înregistrarea on-line a participanţilor are loc in intervalul 08-12 noiembrie 2021.

Adresa de contact: ctf@usv.ro

Exemplu de solutie pentru rezolvarea unui task.

Comments are closed.