Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

NetRom Code Golf 2021

În perioada 26 Aprilie – 22 Mai 2021, NetRom Software organizează cea de-a IX-a ediție consecutivă a NetRom Code Golf 2021 – concurs binecunoscut în rândul elevilor și studenților pasionați de tehnologie și informatică, care vine anul acesta cu o nouă abordare.

Concursul își propune să stârnească ingeniozitatea în rândul tinerilor participanți, sub convingerea că o îmbinare între originalitate, creativitate și gândirea algoritmică, reprezintă cheia succesului pentru rezolvarea problemelor propuse.

Concurenții trebuie să implementeze soluțiile problemelor propuse, folosind limbajul C++, analizând fișierele de input și output oferite de organizatori pentru a deduce detaliile problemelor. De data aceasta, numărul de caractere nu mai reprezintă un criteriu de departajare.

Etapele principale ale concursului sunt:

  • Înscrierile și runda de calificare: 26 aprilie – 16 Mai, accesând următorul link: http://www.netromsoftware.ro/code-golf-registration;
  • Anunțarea finaliștilor: 17 Mai. Soluțiile corecte trimise în runda de calificare vor fi folosite în vederea stabilirii unui clasament al rundei de calificare. Primii 20 de concurenți, conform clasamentului de la finalul etapei de calificare, vor participa în finală;
  • Marea finală și premierea: 22 Mai.

Enunțul problemelor oferă detalii despre datele de intrare și ieșire, plajele posibile de valori ale acestora, oferind un fișier de intrare și un fișier de ieșire corespunzător (adică un test de intrare/ieșire) din analiza caruia concurenții trebuie să deducă detaliile care lipsesc. La rularea soluției pe platforma online pusă la dispoziție, aceasta va furniza numărul de scenarii de test pe care soluția curentă le-a trecut precum și primul scenariul de test (input și output) pe care soluția curentă nu îl trece. Scenariile de test oferite în mod incremental contin toate informatiile necesare pentru a înțelege problemele propuse și a putea merge mai departe.

Pentru a păstra legătura cu organizatorii pe tot parcursul concursului, NetRom vine în ajutorul concurenților cu răspunsuri la potențialele întrebări pe un canal dedicat evenimentului.

Code Golf se va derula exclusiv online. Și etapa finală se va desfășura tot online (sau la sediul NetRom) și va consta în rezolvarea unei provocări surpriză, similară cu problemele din rundele de calificare, într-un interval de timp specificat.

Cele mai bune trei soluții vor fi premiate cu:

  • Laptop Ultraportabil Asus ZenBook 14,
  • Trotineta electrică Xiaomi MiElectric ScooterPro 2,
  • Monitor gaming curbat LED Samsung.

Totodată, NetRom Software oferă premii de participare pentru toti finaliștii și 4 locuri la NetRom Internship 2021.

Detaliile despre concurs sunt disponibile pe www.netromsoftware.ro/codegolf sau pe e-mail codegolf@netrom.ro.

Organizatorii încurajează studenții ca prin participarea la concurs să își aprofundeze și să își verifice cunoștințele, să interacționeze cu o companie profesionistă ce activează în domeniul IT și să își completeze o nouă experiență în CV, încă din timpul facultății.

Concursul face parte din cele șapte programe educaționale adresate studenților și susținute de compania noastră de-a lungul unui an: NetRom Code Golf, NetRom {Summer} Camp (Practică), Open4Tech Summer School, NetRom Internship, NetRom Software Academy, NetRom Software Testing Academy, STL Lab.

Studenții interesați sunt invitați să participe în număr cât mai mare.

Succes tuturor!



Comments are closed.