Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Programul Hella Leaders Explore

Fundația Leaders alături de echipa Hella, implementează în această primăvară programul *Leaders Explore*, ce adună *70 tineri studenți și masteranzi* din județele *Arad*, *Timiș* și *Dolj*.

Programul implică *6 ateliere* de *dezvoltare personală* care au ca elemente centrale Leadershipul și Autocunoașterea, după cum urmează:

  • Atelier de *valori personale*.
  • Atelier de *comunicare*.
  • Atelier de *lucru în echipă*, urmat de 4 săptămâni dedicate implementării unor *proiecte în comunitate reale* pentru zonele din care provin participanții.
  • Atelier de *branding personal* susținut de un chestionar de personalitate.
  • *Biblioteca Vie*, eveniment cu 10 speakeri din domenii diferite.
  • *Inspirație*, unde vom avea invitați foarte speciali meniți să-i îndemne pe tineri să continue explorarea în viața reală.

La finalul programului, fiecare participant va primi *certificarea* de absolvire denumită *”Knowing Yourself”* ce atestă competențele de leadership și autocunoaștere dobândite pe parcursul programului.

Site-ul programului este https://leaders.ro/online/explore/studenti/hella iar *termenul limită de înscrieri este 18 martie, 23:59*. Participarea este *gratuită* pe baza *bursei integrale de participare susținut de Hella*. Participarea se face pe bază de selecție prin formular și interviu.

Comments are closed.