Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

NetRom {Summer} Camp (Practică) & NetRom Internship 2021

Dăm startul sezonului de primavară al programelor dedicate tinerilor aflați la început de carieră!

Calendarul #NetRom4Students debutează anul acesta cu înscrierile pentru NetRom {Summer} Camp (Practică) și NetRom Internship, două din cele 7 programe educaționale adresate studenților și susținute de compania noastră de-a lungul unui an.
Cui ne adresăm cu aceste două programe educaționale? Ne adresăm și încurajăm participarea tinerilor care au cunoștințele de OOP, algoritmi și baze de date, dar și cunoștințe de bază despre o tehnologie la alegere (Java, C#, C++, PHP).

Programul de desfășurare al celor două evenimente este unul comun în fazele preliminare:

  • Înscrieri între: 24 Februarie – 21 Martie 2021
  • Test online preliminar: 23 Martie
  • Rezultate test: 2 Aprilie
  • Interviuri în perioada: 5 – 23 Aprilie
  • Desfășurare NetRom {Summer} Camp (Practică): 28 Iunie – 18 Iulie
  • Desfășurare NetRom Internship: 16 August – 10 Septembrie.

Programul {Summer} Camp (Practică) se desfășoară în perioada: 28 Iunie – 18 Iulie 2021. Participanții la Practică vor avea oportunitatea de a-și testa cunoștințele tehnice, lucrând îndeaproape cu inginerii noștri la dezvoltarea unei aplicații de la zero timp de 3 săptămâni (3 zile/săptămână, 3 ore/zi).

NetRom Internship se derulează în perioada: 16 August – 10 Septembrie 2021 și vizează dezvoltarea unei aplicații gândite special pentru Internship, simulând toate etapele de dezvoltare de-a lungul a 4 săptămâni. Participanții vor avea un program de lucru full time, cu contract de muncă remunerat într-o companie de top.
4 dintre locurile disponibile la Internship vor fi ocupate de către primii clasați în concursul NetRom Code Golf, precum și soluțiilor Best din cadrul testului „STL for Competitive Programming and Software Development”, desfășurat în cadrul cercului PCA (Programarea Calculatoarelor și Algoritmică) din cadrul Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Mai multe informații despre NetRom {Summer} Camp (Practică) și Internship regăsiți accesând link-ul www.netromsoftware.ro/students-summer-camp, respectiv www.netromsoftware.ro/students-internship.

De asemenea, Miercuri, 10 Martie, de la ora 16:00, organizăm un eveniment online de prezentare a companiei în cadrul căruia vom da și detalii despre aceste evenimente și vom răspunde întrebărilor voastre. Evenimentul este organizat pe platforma Microsoft Teams și va putea fi accesat la următorul link

Detalii suplimentare despre aceste stagii pot fi oferite de către organizatori la următoarele adrese de e-mail: practica@netrom.ro si internship@netrom.ro.

Ambele programe educaționale fac parte dintre cele șapte adresate studenților și susținute de compania noastră de-a lungul unui an: NetRom Code Golf, Open4Tech Summer School, NetRom {Summer} Camp (Practică), NetRom Internship, NetRom Software Academy, NetRom Software Testing Academy, STL Lab.



Comments are closed.