Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

NetRom Software Academy 2020

În perioada 26 Octombrie – 12 Decembrie 2020, compania NetRom Software derulează, concomitent, două programe educaționale complementare destinate studenților și absolvenților pasionați de tehnologie: NetRom Software Academy (NSA) și NetRom Software Testing Academy (NSTA). Acestea sunt doar două din cele 7 programe educaționale special concepute pentru studenți de către compania NetRom Software în fiecare an.

Ce reprezintă NetRom Software Academy?

NSA este un eveniment anual, aflat la cea de-a IX-a ediție, ce se derulează la sediul companiei NetRom Software (respectând toate măsurile de prevenție și siguranță) sub forma a 7 sesiuni săptămânale.

Se adresează tuturor studenților și absolvenților pasionați de tehnologie care doresc să își completeze în cadrul sesiunilor săptămânale cunoștințele teoretice cu experiența împărtășită de specialiștii NetRom. Pe langă cunoștințele dobândite, participanții își vor forma o imagine de ansamblu asupra procesului de lucru și domeniului IT și vor vedea cum se desfașoară activitatea unei companii IT într-un ambient modern, prietenos și profesionist.

Această ediție te așteaptă cu cu cele mai noi trenduri în materie de tehnologii: API Platform pentru Servicii Web, PWA in React, Flutter pentru #Mobile și .net WPF pentru Desktop.

Ce reprezintă NetRom Software Testing Academy?

Desfășurat în paralel, NSTA este un program aflat la cea de-a III-a ediție ce se adreseaza studențiilor și absolvenților cu cunostinte generale din domeniul IT, curiosi, atenti la detalii si cu gândire critică, ce doresc să afle multe informații despre procesul de asigurare al calității în domenul IT.

Anul acesta, de-a lungul celor 7 sesiuni, punem pe masa de studiu a participanților un „kit” de cunoștințe necesare oricărui bun tester: bazele testării, planificare, estimare și riscuri, tool-uri și procesul de testare.

Cum te poți înscrie?

Vino pe pagina dedicată evenimentelor https://www.netromsoftware.ro/academy, citește detaliile și înscrie-te în perioada 5 – 18 Octombrie la programul care ți se potrivește!

Cele două programe (NetRom Software Academy și NetRom Software Testing Academy) se vor derula în paralel, sub forma a 7 sesiuni săptămânale, cu o durată medie de 2 ore, în perioada 26 Octombrie – 12 Decembrie.

Participarea presupune prezența fizică la sediul NetRom Software din Craiova, Str. Caracal, Nr. 178. Te asigurăm încă de pe acum că siguranța ta și a noastră este foarte importantă, de aceea vom respecta toate măsurile de prevenție în vigoare.

Bineînțeles, dacă ai întrebări sau dorești să obții mai multe informații ne poți scrie pe: nsa2020@netrom.ro sau nsta2020@netrom.ro.

Te așteptăm!


NetRom Software Academy 2020

NetRom Software Testing Academy 2020
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.