Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Practica & Internship @ NetRom Software

Pentru vara aceasta, compania NetRom vine cu oportunități de învățare, suport și mentorship, experiențe reale de lucru în echipă și o comunitate întreagă de profesioniști. Pe voi vă așteaptă cu entuziasm, talent și pasiune pentru programare.

Așadar, suntem încântați să anunțăm că am dat startul la înscrieri pentru programele noastre de vară, NetRom{Summer}Camp (Practică) și NetRom Internship. Înregistrarea online este disponibilă la adresa http://www.netromsoftware.ro/student-registration și rămâne deschisă până pe 26 aprilie.

Pentru ambele programe va fi susținut online un test preliminar în data de 29 aprilie și interviuri online între 4-17 mai. Cunoștințele de OOP, algoritmi și baze de date vor fi principalele criterii urmărite în procesul de selecție.

Candidații admiși care ni se vor alătura între 22 Iunie – 12 Iulie 2020 pentru NetRom {Summer} Camp (Practică) și între 17 august – 11 Septembrie 2020 pentru NetRom Internship, vor avea oportunitatea de a capăta noi abilități și noi perspective: experiență practică în aria IT, lucrând cu experții noștri din cadrul companiei, precum și condiții de lucru deosebite în mijlocul unei echipe tinere și dinamice.

Mai multe detalii regăsiți la: http://www.netromsoftware.ro/students-internship & http://www.netromsoftware.ro/students-summer-camp.

Ne auzim curând! Până atunci, take care & click IT: http://www.netromsoftware.ro/student-registration.

Comments are closed.