Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

NetRom Code Golf 2020

În perioada 27 Martie – 11 Aprilie 2020, NetRom Software organizează cea de-a VIII-a ediție a NetRom Code Golf – unul dintre cele mai populare concursuri de programare în rândul studenților pasionați de tehnologie și informatică.

Concursul își propune să stimuleze creativitatea în rândul studenților, sub convingerea că o combinație între originalitate, creativitate și gândirea algoritmică, este atuul cheie pentru rezolvarea problemelor propuse. Asemeni unui joc de golf, concurenții trebuie să implementeze soluțiile problemelor folosind un număr cât mai mic de caractere.

Etapele importante ale concursului sunt:

  • Înscrierile și runda de calificare: 27 martie – 9 Aprilie, accesând următorul link: www.netromsoftware.ro/codegolf.
  • Anunțarea finaliștilor: 10 Aprilie. Soluțiile cu cele mai multe teste trecute și cu număr minim de caractere ale fiecărui concurent, trimise în runda de calificare vor fi folosite în vederea stabilirii unui clasament al concurenților din runda de calificare. Primii 20 de concurenți, conform clasamentului de la finalul etapei de calificare, vor concura în finală.
  • Marea finală și premierea: 11 Aprilie.

Etapa finală se va desfășura online și va consta în rezolvarea unei singure probleme, într-un interval de maxim 4 ore, similară cu problemele din rundele de calificare.

Tehnologiile folosite pentru soluțiile propuse sunt: C/C++.

Participarea este interactivă și studenții sunt încurajați să își continue ideile de implementare, pe parcursul concursului, cu ajutorul platformei online care oferă posibilitatea validării soluțiilor în timp real. Totodată, fiecare participant poate urmări în timp real clasamentul.

Detaliile despre concurs sunt disponibile pe www.netromsoftware.ro/codegolf sau pe e-mail codegolf@netrom.ro.

Studenții interesați sunt invitați să participe în număr cât mai mare.

Succes până la ultima cupă!



Comments are closed.