Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Walk-through: Building an AR experience

Departamentul de Informatica din cadrul Facultăţii de Ştiinţe împreună cu compania Caphyon, vă invită la Open4Tech – Walk-through: Building an AR experience, prezentare desfăşurată în cadrul seriei de evenimente Open4Tech – Open for technology. Sunt invitați sa participe studenți, profesori și oricine este interesat.

  • Loc de desfasurare: Departamentul de Informatica, Sala 116;
  • Data: Joi, 12 decembrie 2019, ora 16:00.

Realitatea augmentată (eng. Augmented Reality-AR) este una dintre noile tehnologii ce încep să acapareze tot mai mult teren în domeniul IT şi de Business. AR reprezintă o experienţă interactivă a unui mediu real în care obiectele aflate în lumea reală sunt îmbunătăţite cu informaţii perceptive generate de calculator, bazate pe o dimensiune senzorială umană ce poate să fie fundamentată de senzorii vizuali, auditivi, olfactivi şi/sau somatosenzoriali. Astfel rezultă o combinaţie dintre lumea reala şi virtuală, aplicaţiile AR fiind caracterizate prin interacţiunea în timp real şi înregistrarea 3D exactă a obiectelor virtuale şi reale.

În cadrul întâlnirii echipa Dark Matter va prezenta cum au construit aplicaţia „Build A Planet” ce a fost apreciată cu primul loc la NASA SpaceAppsChallenge Hackathon, Craiova, 2019.



Comments are closed.