Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

NetRom Software Academy 2019

În perioada 4 Noiembrie – 21 Decembrie 2019, compania NetRom Software derulează, concomitent, două programe educaționale complementare destinate studenților și absolvenților pasionați de tehnologie: NetRom Software Academy (NSA) și NetRom Software Testing Academy (NSTA). Acestea sunt doar două din cele 7 programe educaționale special concepute pentru studenți de către compania NetRom Software în fiecare an.

Ce reprezintă NetRom Software Academy?

NSA este un eveniment anual, aflat la cea de-a VIII-a ediție, ce se derulează la sediul companiei NetRom Software pe o perioadă de aproximativ 7 săptămâni. Se adresează tuturor studenților și absolvenților pasionați de tehnologie care doresc să își completeze în cadrul sesiunilor săptămânale cunoștințele teoretice cu experiența împărtășită de specialiștii NetRom. Pe lângă cunoștințele dobândite, participanții își vor forma o imagine de ansamblu asupra procesului de lucru și domeniului IT și vor vedea cum se desfașoară activitatea unei companii IT într-un ambient modern, prietenos și profesionist.

Această ediție are ca temă centrală un model arhitectural destul de cunoscut: REST. Pe cei care doresc să cunoască modelul Rest, soluții serverless sau funcții lambda, vă așteptăm să vă înscrieți și să aflați mai multe în cadrul celor 7 sesiuni.

Ce reprezintă NetRom Software Testing Academy?

NSTA este un program aflat la cea de-a II-a ediție ce se adresează studenților și absolvenților cu cunostinte generale din domeniul IT, curiosi, atenti la detalii si cu gândire critică, ce doresc să afle multe informatii despre procesul de asigurare al calității în domenul IT. Pe scurt, pe parcursul celor 7 sesiuni, vom prezenta întregul proces de dezvoltare a aplicațiilor software, punând accentul pe modul de lucru și prezentarea acțiunilor necesare pentru asigurarea calității (QA) proiectului și produsului.

Cum te poți înscrie?

Cele două programe (NetRom Software Academy și NetRom Software Testing Academy) se vor derula, în paralel, sub forma a 7 sesiuni săptămânale, cu o durată medie de 2 ore, în perioada 4 Noiembrie – 21 Decembrie 2019, la sediul NetRom Software din Craiova, Str. Caracal, Nr. 178.

Oricine este interesat se poate înscrie în perioada 1 – 27 Octombrie 2019, accesând următorul link: http://www.netromsoftware.ro/academy și alegând evenimentul preferat.

Mai multe informații se pot obține pe e–mail: nsa2019@netrom.ro sau nsta2019@netrom.ro.


NetRom Software Academy 2019

NetRom Software Testing Academy 2019

Comments are closed.