Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Competitia Google Hash Code 2019 la Craiova

Joi, 28 februarie 2019, începând cu ora 19:00, se va desfășura competiția online Google Hash Code, in cadrul Universitatii din Craiova, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică.

Pentru a putea participa este necesar să faci parte dintr-o echipă. Înregistrarea individuală a fiecăruia dintre cei 2-4 membri ai unei echipe este deschisă până la data de 25 februarie 2019 ora 12:00 CET pe site-ul: https://codingcompetitions.withgoogle.com/hashcode.

Hash Code este o competiție globală de programare între toate echipele înscrise în concurs, organizată anul acesta pentru a 6-a oară de către Google, în două etape:

  • etapa de calificare online se va desfășura în ziua de 28 februarie 2019, în intervalul orar 19:00 – 23:00;
  • etapa finală se va desfășura în ziua de 27 aprilie 2019, la sediul Google din Dublin.

Cine poate participa?

Sunt așteptați să participe studenți (de orice nivel) și / sau profesioniști în domeniul IT sau un domeniu corelat (Informatică, Informatică Economică, Matematică, Automatizări și Calculatoare etc.)

Unde mă înregistrez?

Înregistrarea oficială pe site-ul https://codingcompetitions.withgoogle.com/hashcode este obligatorie pentru cei ce doresc să participe.

Pentru mai multe detalii despre eveniment urmăriți pagina noastră de Facebook (GDG Craiova – https://www.facebook.com/gdg.craiova/), sau urmăriți pagina oficială https://codingcompetitions.withgoogle.com/hashcode.

Comments are closed.