Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Open4Tech – NetRom Software Day 2017

Logo NetRom

În cadrul seriei de evenimente Open4Tech – Open for technology, Departamentul de Informatica din cadrul Facultatii de Stiinte, în colaborare cu NetRom Software, vă invită la Open4Tech – NetRom Software Day!

NetRom vă invită la o prezentare interactivă în cadrul căreia veți afla informatii generale despre compania noastra precum si detalii despre activitățile organizate de noi pentru studenți, cei 4 piloni ai programului de formare pe termen lung dedicat vouă.

Vă vom impărtăși detalii și veți avea posibilitatea să puneti întrebări legat de urmatorul program, NetRom Software Academy 2017.

Așadar, dacă sunteți dornici să aflați cum va puteți dezvolta pregătirea universitară și sunteți interesați să întâlniți o echipă de specialiști, vă așteptăm:

Miercuri, 11 octombrie 2017, ora 14:00, la Sala 363 din cadrul Departamentului de Informatică.

Compania NetRom Software este activă, în Craiova, în domeniul dezvoltării software-ului încă din 1998.

Realizăm software pentru procesele de producție critice, la cele mai înalte standarde de calitate. Clienţii companiei sunt furnizori de software şi departamente IT ale societăţilor cotate la bursă în Benelux, Germania şi SUA. Mii de utilizatori finali mulţumiţi, într-o varietate de domenii, lucrează cu produsele noastre inovatoare în fiecare zi. Din anul 2006, compania face parte din top 3 producători de software ce activează pe piaţa olandeză nearshore.

NetRom Software a angajat peste 250 de absolvenţi universitari, arhitecţi, analişti, designeri şi programatori, specialişti în tehnologii, platforme şi metode utilizate pentru dezvoltarea eficientă şi rapidă a unui produs software.

Comments are closed.