Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

ZeList

NetRom Code Golf 2017

NetRom Software lansează cea de-a V-a ediție a concursului Code Golf, concurs devenit deja tradiție printre studenții pasionați de informatică, fiind organizat în fiecare primăvară începând cu anul 2013.

Ce este NetRom Code Golf?

NetRom Code Golf este un concurs de programare în care concurenții trebuie să implementeze soluțiile problemelor propuse, folosind un număr cât mai mic de caractere. Participarea este interactivă și studenții sunt încurajați să își continue ideile de implementare, pe parcursul concursului, cu ajutorul platformei online care oferă posibilitatea validării soluțiilor în timp real.

Cine poate participa?

Ca în fiecare an, participarea este accesibilă tuturor studenților, indiferent de facultate și profil, având cunoștințe de C/C++.

Ce trebuie să faci?

Orice student interesat se poate înscrie și trimite soluțiile în perioada 10 Aprilie – 7 Mai, accesând următorul link www.netromsoftware.ro/codegolf. Cele mai inedite soluții se vor califica în finală, acestea fiind analizate în perioada 8 – 11 Mai. Câștigătorii vor fi anunțați Vineri, 12 Mai, când cele mai bune soluții înscrise în concurs vor fi prezentate și premiate.

Ce ai de câștigat?

Îți vei îmbogăți și testa cunoștințele, vei interacționa cu o companie profesionistă ce activează în domeniul IT din Craiova și vei putea completa, încă din timpul facultății, o nouă experiență în CV-ul tău.

Îndrăznește să participi, iar la final poți avea una din cele mai bune trei soluții premiate cu: Locul I – Laptop 2 in 1 ASUS ZenBook Flip, Locul II – Apple Watch 2, Locul III – Consola Microsoft Xbox ONE.

Mai multe informații se pot obține de pe site-ul companiei NetRom www.netromsoftware.ro/codegolf sau pe e-mail codegolf2017@netrom.ro.

Concursul NetRom Code Golf face parte din cele patru programe educaționale adresate studenților și susținute de compania NetRom Software în mod regulat de-a lungul unui an, menționate în ordine cronologică: NetRom Code Golf, NetRom {Summer} Camp (Practica), Internship, NetRom Software Academy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.