Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Start inscrierilor in Competitia Java pentru Universitati

Competitia Java pentru Universitati – Dezvoltarea aplicatiilor Java pentru Oracle Database se afla la a doua editie si este organizata de ADFABER si sponsorizata de Oracle Academy. Acest concurs national se adreseaza studentilor pasionati de programare care doresc sa-si dezvolte aptitudinile si cunostintele de programare Java in activitati competitive.

Invitam toti studentii pasionati de tehnologie si programare sa isi formeze echipa (doi studenti si un profesor ce poate consilia activitatea) si sa se inscrie in competitie pana pe 31 martie 2017! Proiectul reprezinta o aplicatie web/mobile ce foloseste Oracle Database si respecta tema Smart City – modul in care tehnologia usureaza viata de zi cu zi transformand orasul in care locuim intr-unul inteligent. Mai multe detalii pe javacompetition.adfaber.org.

In cazul in care se incadreaza in cerinta, studentii pot participa cu proiectul de licenta sau proiectul de an. Acesta trebuie trimis pana pe 30 aprilie 2017 pe java@adfaber.org pentru a intra in cursa pentru premiile in valoare de aprox. 10 000 de ron!

Studentii smart transforma orasul intr-un Smart City – participa si tu!

Comments are closed.