Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Open4Tech – Descopera Syncro Soft

Syncro Soft Logo

Departamentul de Informatica din cadrul Facultății de Științe împreuna cu compania Syncro Soft, va invita la Open4Tech – Descopera Syncro Soft, prezentare desfășurată în cadrul seriei de evenimente Open4Tech – Open for technology. Sunt invitați sa participe studenți, profesori și oricine este interesat.

  • Loc de desfasurare: Departamentul Informatica, Sala 363;

  • Data: Miercuri, 1 martie 2017, ora 14:00.


Syncro Soft este o companie de software românească fondată în 1998, cu o arie largă de expertiză in domeniul tehnologiilor XML, precum și în crearea și publicarea de documentație tehnică. Compania se axează pe vânzarea pe plan mondial a propriilor produse software, majoritatea clienților provenind din țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Regatul Unit, Franța, Canada sau Japonia. Printre aceștia se numără nume sonore precum Apple, IBM, ORACLE sau SAP. Syncro Soft este de asemenea sponsor, organizator și participant al mai multor întâlniri și conferințe din Europa și America de Nord.

Activitatea companiei se desfășoară în sediul propriu din Craiova, unde peste 40 de angajați lucrează într-un mediu modern și ergonomic.

Produse dezvoltate de Syncro Soft:

  • Oxygen XML Editor – este produsul principal dezvoltat de Syncro Soft, fiind apreciat ca cel mai bun editor XML la ora actuală. Oxygen XML Editor pune la dispoziție funcționalități performante pentru crearea, editarea și publicarea de documente XML. Acesta respectă standardele recomandate de organizații precum W3C, ISO sau OASIS, și oferă programatorilor și autorilor de documentație tehnică un mediu de dezvoltare intuitiv și inovator.

  • Oxygen XML Author – este unul dintre cele mai apreciate produse de editare vizuală a conținutului XML. Aplicația vine cu o multitudine de capabilități inovatoare, care crează o experiență plăcută de editare a celor mai populare framework-uri XML destinate documentației tehnice: DITA, DocBook, TEI sau XHTML. Printre acestea se numără publicarea conținutului XML în diverse formate (HTML5, EPUB, PDF, etc.), posibilitatea realizării de rafinări colaborative a conținutului sau personalizarea experienței de editare.

  • Oxygen XML Developer – este o aplicație de top folosită în dezvoltarea de tehnologii XML, axată pe editarea XML-ului sursă, conceperea de scheme XML, și efectuarea și depanarea de transformări XSLT sau XQuery.

  • Oxygen XML Web Author – valorifică tehnologia avansată de editare vizuală a documentelor XML care a propulsat Oxygen XML Author în topul produselor din domeniu, și o transpune în “cloud”, oferind un mediu de editare intuitiv într-un browser Web.

  • Oxygen WebHelp – permite publicarea de conținut DITA sau DocBook pe Web, într-o interfață atractivă și ușor de utilizat. Conținutul este accesibil pe dispozitive “desktop” și mobile, și poate fi personalizat în așa fel încât să permită colectarea de feedback de la utilizatori.



Comments are closed.