Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

Roweb – Connect day

Logo Roweb
Departamentul de Informatică din cadrul Facultăţii de Știinţe a Universităţii din Craiova şi compania Roweb vă invită la


“Roweb – Connect day”, miercuri, 09.11.2016, ora 14:00, sala 363 a Departamentului de Informatică.

Vei avea ocazia să descoperi informaţii despre cum decurg activităţile în cadrul unei companii de dezvoltare software, care sunt cerinţele pe piaţa de IT, dar şi să adresezi întrebări reprezentaţilor Roweb. De asemenea ne interesează ideile, problemele şi dificultăţile pe care le întâmpină studenţii Departamentului de Informatică.

Roweb este o companie de software românească, ce a inaugurat în 2016 primul său sediu în Craiova. Înfiinţată în 2004, compania a ajuns în prezent la peste 70 de angajaţi în 5 centre de dezvoltare în Piteşti, Craiova şi Bucureşti, şi se află în continuă expansiune.

Roweb dezvoltă aplicaţii web, mobile, enterprise, portaluri online, CMS-uri complexe, soluţii CRM, e-commerce sau bazate pe IoT şi servicii cloud. De asemenea, oferă servicii de design grafic şi UX şi ajută companiile să se promoveze online.

În portofoliul de clienţi Roweb se regăsesc companii din 30 de ţări, din Uniunea Europeană, SUA, Canada şi Orientul Mijlociu.

Câteva exemple de clienţi dintr-o gamă largă de industrii:

DigiConsul ngage teilor
ezebee tourpaq kbt whise

Soluţiile dezvoltate la Roweb se bazează pe tehnologiile PHP, Node.JS, ASP.NET, Android şi iOS. Echipa include numeroşi Profesionişti Certificaţi Microsoft şi beneficiază de training continuu, asigurând un nivel înalt de calitate a soluţiilor dezvoltate.

90% dintre angajaţi au început să lucreze la Roweb încă din timpul facultăţii şi au rămas în cadrul companiei, unii timp de peste 10 ani.

La Roweb găseşti o atmosferă relaxată, în care vei fi încurajat să îţi foloseşti la maxim potenţialul, unde ai posibilitatea să îţi exprimi părerile şi ideile, să înveţi o mulţime de lucruri noi, să lucrezi cu ultimele tehnologii şi să creşti profesional. Oferim flexibilitate maximă, fără reguli rigide. Nu suntem o corporaţie, suntem o companie dinamică şi entuziastă, în care vei avea ocazia să încerci diferite roluri în cadrul proiectelor noastre.

Dacă doreşti să cunoşti mai multe despre Rowebte aşteptăm cu drag la “Roweb – Connect day” şi poţi să ne trimiţi un CV şi câteva cuvinte despre tine, la jobs@roweb.ro!

Comments are closed.