Stiati ca….

Suma premiilor puse in joc la concursurile anuntate depaseste
75000
de euro ?

Enter your email address:

Categorii

Arhiva

ZeList

NetRom Software Academy – a V-a editie

NetRom Software Academy 2016

Odată cu începerea unui nou an universitar, compania NetRom Software, o companie cu tradiţie ce activează în domeniul IT din Craiova, lansează programul educaţional NetRom Software Academy. Ajuns deja la cea de-a V-a ediţie, NetRom Software Academy îşi propune ca experienţa acumulată de specialiştii NetRom în cadrul proiectelor software dezvoltate de companie să fie valorificată la maxim pentru a completa cunoştinţele teoretice dobândite de studenţi în timpul orelor de curs, dar şi pentru a oferi o imagine de actualitate asupra procesului de lucru şi domeniului IT.

NetRom Software Academy este destinat tuturor studenţilor şi absolvenţilor pasionaţi de tehnologie, iar orice student interesat se poate înscrie în perioada 03 – 16 Octombrie 2016, accesând următorul link: www.netrom.ro/academy.

Programul se va derula sub forma a 7 şedinţe săptămânale cu o durată medie de 2 ore, în perioada 24 Octombrie – 09 Decembrie, la sediul NetRom din Craiova, Str. Caracal, nr. 178. Programarea sesiunilor se va face de comun acord cu participanţii.

Mai multe informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0251 437738, pe e–mail: nsa2016@netrom.ro sau accesând următorul link: www.netrom.ro/academy.

* Nu se percep taxe de înscriere sau de participare.
** Număr de locuri disponibile: 20.

Comments are closed.